houtfeyen-icon-homehoutfeyen-icons_infohoutfeyen-icons_info2houtfeyen-icons_map_markerhoutfeyen-icons_map_marker_2houtfeyen-icons_meetinghoutfeyen-icons_welcomehoutfeyen-logo-long

Wij zijn geopend voor aannemers & particulieren

Houthandel geopend
  Klein of niet-verzaagd materiaal kan afgehaald worden
  Grote bestelling of veel zaagwerk? Bestellen aub ivm wachttijden

Toonzaal geopend
  Bij voorkeur een afspraak maken aub


Wij zullen gesloten zijnvan donderdag 13/05 tot zondag 16/05

Maandag 17/05 zijn we er weer voor u

De afgelopen decennia groeide Hout Feyen uit tot een begrip in Dessel en omstreken.

Wij zijn een authentieke familiezaak waar waarden als kwaliteit, service, openheid en eerlijkheid centraal staan. Met dochters Joke en Lotte als nieuwe zaakvoerders staat de jongste generatie klaar voor de volgende decennia.

Over Hout Feyen

Meer dan dertig jaar geleden namen Herman en Arlette Hout Feyen over. Door zich verder te specialiseren in de houthandel en aanverwante interieurproducten, groeide Hout Feyen uit tot een bloeiende onderneming. Wij zijn dan ook veel meer dan alleen een houthandel.

Persoonlijke service

Hout Feyen maakt het verschil door een persoonlijke service.

Iedereen die onze toonzaal binnenstapt, wordt te woord gestaan door een interieurvormgever. Samen maken we de juiste stijl- en materiaalkeuzes voor jouw interieurproject.

Vervolgens krijg je een heldere offerte.

Interieur �n houthandel

Met een eigen plaatsingteam specialiseren we ons in een totaalservice voor binnendeuren, parket en laminaat

Voor een vakkundige plaatsing van onze plafond- en wandbekleding verwijzen we je graag door naar vertrouwde plaatsers. Onze interieurplaten vormen de basis voor elke maatkast of interieurproject.

Verder verzagen en verwerken we alle hout op maat. Om onze klanten extra van dienst te zijn, leveren we ook gipsplaten en isolatie.

Ook voor alle nodige toebehoren, accessoires en onderhoudsproducten ben je bij ons aan het juiste adres

Kwaliteit

Alleen Europese merken die uitblinken in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding, maken kans om in onze toonzaal terecht te komen.

Binnen het enorme gamma vind je zowel exclusieve materialen voor woonkamers als budgetvriendelijke kwaliteitsmaterialen voor zolders.

Ook voor het hout kiezen we resoluut voor kwaliteit.

Hout Feyen toonzaal
Menu