houtfeyen-icon-homehoutfeyen-icons_infohoutfeyen-icons_info2houtfeyen-icons_map_markerhoutfeyen-icons_map_marker_2houtfeyen-icons_meetinghoutfeyen-icons_welcomehoutfeyen-logo-long

Beste klanten,

De toonzaal van Hout Feyen zal gesloten zijn tot (minstens) 18 april, vermoedelijk tot 2/05.

Onze houthandel is geopend na afspraak:

  • Professionele klanten (btw-plichtigen): doe uw aanvraag op info@houtfeyen.be - wij doen AL het mogelijk - volgens de verplichte maatregelen.
  • Particuliere klanten: wij ontvangen graag uw aanvraag op info@houtfeyen.be - levering zijn mogelijk. Wenst u onze toonzaal via videochat te bezoeken? Contacteer ons: info@houtfeyen.be

Heeft u vragen over onze producten (interieur en/of exterieur), wenst u een offerte aan te vragen - heeft u vragen over uw lopende bestelling - wenst u een offerte om te zetten naar een bestelling, mail ons aub; info@houtfeyen.be.

We hopen u binnenkort (terug) te mogen verwelkomen in onze houthandel en toonzaal.

Het Hout Feyen – team

#samensterk #shoplocal #HoutFeyen

Gegarandeerd vind je in onze toonzaal het juiste parket en laminaat.

Ons gamma bestaat uit Europese merken die elk uitblinken in een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding. We tonen je graag persoonlijk de verschillende mogelijkheden aan de hand van voorbeelden in onze toonzaal of grote stalen.

Onze eigen vakmensen meten ter plaatse alles op en staan in voor een vakkundige plaatsing en afwerking. Ook met het opschuren en renoveren van bestaande parketten helpen we je graag verder.

Welke soorten parket en laminaat?

Massieve parketten

Binnen onze massieve parketten vind je zowel afgewerkte als onafgewerkte vloeren. Ook verouderde vloeren behoren tot onze mogelijkheden.

Parketten van tropische houtsoorten en bamboe bieden we eveneens afgewerkt en onafgewerkt aan.

Samengestelde parketten

Lamelparket is een meergelaagd samengesteld parket waarbij je de dikte van de toplaag kan kiezen. Ook deze toplaag is verkrijgbaar in afgewerkte of onafgewerkte vorm, al dan niet verouderd. Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Laminaatparketten

Laminaatvloeren met het master click-systeem vind je bij ons in talrijke kleuren en modellen.

Vinyvloeren

Met het merk Moduleo hebben wij Belgische vinylvloeren met alle mogelijke hout-, steen- en betondecoraties.

Ook alle nodige onderhoudsproducten

Hou je parket en laminaat in topconditie met onze oliën en natuurzeep. Ook verschillende producten voor boenwas en vernissen.

Zelf aan de slag?

Wij voorzien je van alle nodige parketlijmen en toebehoren om zelf de klus te klaren.

Onze merken voor parket en laminaat

  • Meister
  • ter Hürne
  • Art Deco
  • Hakwood
  • Dageraad
  • Imberty
  • Moduleo
  • ...
Menu